тел.: 064 850 227 | odz4_pl@abv.bg

Нова учебна година


септември 17, 2019 4:23 pm, в категория : от

Една дружна прегръдка е добра за начало на нова учебна година. Понякога приобщаването и сприятеляването нямат нужда от много думи и един приятелски жест може да замести многословието. Не използвахме много думи, за да обясняваме на малките какви са измеренията на нашите стремежи. Предложихме им да правят това, което най-добре умеят: да танцуват, да пеят, да рецитират. Имаше и индивидуални изпълнения, тъй като няма как да пренебрегнем индивидуалността и таланта. В груповите изпълнения, обаче, винаги има много символика. Усещането за другия до теб, който по свой начин интерпретира това, което правиш и ти, вълнува и е възможност да се почувстваш част от нещо, което си има име – общност.

Зарадвахме се на хубавото и дружно танцово изпълнение на децата от първа група, което беше подготвено само за две седмици.  По традиция най-малките минаха под символичната дъга на сполуката и надеждата и бяха приветствани и поздравени от децата в детската градина.

Пожелахме на всички деца интересни пътешествия в знанието и игрите. На себе си пожелахме да успеем да им го подсигурим.

Получихме поздрави и пожелания от Стефан Милев, заместник-кмет на Община Плевен и от Маруся Додова, старши експерт по предучилищно образование в РУО Плевен.

Родители на децата бяха с нас и около нас и всеки преживяваше по различен начин новото начало.


от: Александра ИванчеваАко желаете може да добавите коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *